LUXE APPARTEMENT AAN ZEE MET STRAND EN NATUUR, VILLAJOYOSA, ALICANTE

LUXE APPARTEMENT AAN ZEE MET STRAND EN NATUUR, VILLAJOYOSA, ALICANTE

Pand ref: REAL 3348

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

84 m2 oppervlakte

1 terras

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 290.000

Beschrijving

Luxe appartementen op eerste lijn Middellandse Zee, aan een mooi strand met een combinatie van zee, natuur en boulevard!

Alle appartementen hebben zeezicht door het speciale ontwerp van de architect, terrassen en woningen in verschillende modellen.

Dit gloednieuwe project kan rekenen op luxe appartementen van 1,2,3 of 4 slaapkamers of duplexwoningen in een prachtig gesloten privaat domein. De idyllische gemeenschap omvat: 3 buitenzwembaden met zicht op zee. Bovendien is er een spa met sauna, jacuzzi, verwarmd binnenzwembad en Turks bad. Buiten is er ook een aanwezigheid van een fitness en paradijselijk aangelegde tuinen met waterkanaal erdoorheen en zones met zowel gras als nabootsing strand. De hele residentie kan bovendien genieten van adembenemende uitzichten over de Middellandse zee vanuit de zeer ruime terrassen! Het hele domein is maximaal beveiligd met videocamerasysteem. Parking voor fietsen. Elk appartement heeft in de prijs inbegrepen een ondergrondse garagestaanplaats en privaat berging, volledig geïnstalleerde airco, elektro toestellen in de volledig afgewerkte keuken en geïnstalleerde badkamers met vloerverwarming. De penthouses hebben bovendien een jacuzzi of privaat zwembad inbegrepen. Het strand aan de voet van dit project is adembenemend mooi met kristalhelder water, wit zand, palmbomen en omringd door eucalyptusbomen. De omgeving is rustig doch tussen 2 steden in, met alle noodzakelijke faciliteiten. Verschillende golfbanen op slechts 10 min verwijderd. Naast het private domein is er een boulevard die u naar de jachthaven brengt van Villajoyosa en zijn mooie baai met gekleurde huisjes en pittoreske steegjes. Terrassen minimum rond 19m2 (Veel verschillende modellen beschikbaar)

Verschillende prijzen en modellen beschikbaar