LUXE APPARTEMENT OP 50 M VAN KUST, TORRE DE LA HORADADA, ALICANTE

LUXE APPARTEMENT OP 50 M VAN KUST, TORRE DE LA HORADADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 68304

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

79,2 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 304.900

Beschrijving

Residentie Dalia, gelegen op slechts 50 meter van het strand van Las Higuericas, Torre de la Horadada, de perfecte plek om te genieten van de mediterrane levensstijl aan zee. Deze kleine residentie bestaat uit vier appartementen met twee slaapkamers en twee badkamers.

Twee van de appartementen bevinden zich op de begane grond met grote tuinen en de mogelijkheid om uit te bouwen met een ​​privézwembad. De twee andere appartementen bevinden zich op de eerste verdieping met ruime terrassen en een rooftop solarium met fantastisch uitzicht op de zee. Alle woningen zijn ontworpen om maximale ruimte, licht en comfort te bieden om uw verblijf tot een unieke ervaring te maken.

Gelegen op slechts 50 meter van het strand in Torre de la Horadada en vlakbij talrijke zandstranden om van het echte beachleven te genieten. Allerlei voorzieningen zoals supermarkten, bars, winkels, supermarkten en een prachtige jachthaven hebt u kort bij huis. Het grote shoppingcenter ‘La Zenia Boulevard’ ligt op slechts 10 km en de luchthaven van Murcia op 46 km.