LUXE APPARTEMENT OF PENTHOUSE OP UITZONDERLIJKE LOCATIE MET ZICHT, LAS COLINAS

LUXE APPARTEMENT OF PENTHOUSE OP UITZONDERLIJKE LOCATIE MET ZICHT, LAS COLINAS

Pand ref: REAL 10479

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

93 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 330.000

Beschrijving

LAS COLINAS GOLF RESORT: Een andere wereld om te wonen! Kom genieten in alle luxe en rust van dit unieke en exclusieve golfresort aan de Costa Blanca. Dit domein kan rekenen op een geprivilegieerde inplanting door zijn nabijheid van de kust in een vallei tussen heuvels ten zuiden van Alicante. Het golfresort won verscheidene internationale prijzen als beste Golf Resort van Spanje en Lider Villa Resort van Europa en Spanje. Het blinkt uit door de privacy die alle woningen genieten door de uitzonderlijke mooie natuurlijke omgeving en de manier van integratie van alle woningen in deze prachtige natuur! Dit privaat gebied beschikt over diverse sportmogelijkheden buiten golf. Men treft er onder andere een Sports & Health Club met fitness, Spa en zwembad, verschillende tennis – en padelterreinen, een beachclub aan het strand, verscheidene eetgelegenheden waaronder een sushi en Italiaans restaurant, wandel- en fietspaden, …

Dit gloednieuwe project NISPERRO met luxe appartementen bevindt zich op een hoog punt van LAS COLINAS waardoor het geniet van uitzichten over  de Mediterrane bossen en de zee vanuit de hoogste appartementen. Appartementen met enorme terrassen. Elk beschikt over een parkeerplaats en een zeer ruime berging met directe toegang via lift naar elke woning. De gemeenschappelijke zones omvatten prachtig aangelegde tuinen, zwembad en relax zones, dit alles omgeven door natuur en palmbomen.

Een andere wereld van ontwerp: bestaande uit ruime appartementen die ontworpen zijn om volop te genieten van  het  buitenleven.  Er  is  een  perfecte  combinatie  tussen  het  ontwerp  en  de  functionaliteit. De  binnenhuisarchitectuur  van  de  appartementen werd  nauwgezet bestudeerd en de materialen, kleuren en texturen werden optimaal gecombineerd om het licht volledig tot uiting te brengen. Het interieur loopt via de ruime woonkamers ononderbroken door naar de ruime buitenterrassen waardoor als het ware één geheel wordt gevormd. Dit ontwerp zorgt voor harmonie en welzijn, aangezien het belangrijkste van een woning de mensen zijn die erin wonen.

Deze nieuwe exclusieve residentie zal in totaal uit 24 appartementen bestaan, waarvan we in 2022 reeds prachtige appartementen kunnen van opleveren. Alle appartementen bieden u de eindeloze mogelijkheid om te kunnen genieten van de Mediterrane sfeer, ten top met een open zicht over het resort, de golf en de zee. Ontdek samen met ons alle mogelijkheden van zowel de appartementen op het gelijkvloers, appartementen op het 1ste of 2de verdiep of de penthouse met ruim solarium.

Gelijkvloers appartement vanaf 330 000 euro
1ste & 2de verdiep appartement vanaf 375 000 euro
Penthouse vanaf 485 000 euro