LUXE APPARTEMENT MET FRONTAAL ZEEZICHT, LA MATA, ALICANTE

LUXE APPARTEMENT MET FRONTAAL ZEEZICHT, LA MATA, ALICANTE

Pand ref: REAL 64140

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

111,90 m2 oppervlakte

2 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 435.000

Beschrijving

Het gebouw bestaat uit 11 appartementen met eigen terras en 3 penthouses met privé dakterras, buitenkeuken en jaccuzi. Alle appartementen hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers en een gemeenschappelijk dakterras met jacuzzi waar je de hele dag kunt genieten van de Spaanse zon.

Verder beschikken alle appartementen over een volledige airconditioning installatie, volledig afgewerkte keuken met alle keukenapparatuur (Bosch), vloerverwarming in de woonkamer en badkamers, binnen- en buitenverlichting, domotica en inbouwkasten.

Dit nieuwbouwcomplex ligt op slechts 50 meter van het strand in La Mata waar u alle voorzieningen kunt vinden zoals winkels, apotheken, supermarkten, bars en restaurants. Het grootste winkelcentrum aan de Costa Blanca, La Zenia Boulevard, ligt 13 km ten zuiden langs de kustweg. Er is ook een brede selectie van zeer goede golfbanen. Binnen 30 minuten rijden zijn er ten minste zeven golfbanen, waaronder La Finca Golf en Las Colinas Golf. Deze worden beschouwd als de allerbeste golfbanen van Spanje. Met directe toegang tot de kustweg heeft La Mata directe verbinding met de luchthaven en Alicante stad.

Prijzen starten vanaf:
Appartement 1ste verdiep vanaf 435 000 euro.
Appartement 2de verdiep vanaf 470 000 euro.
Appartement 3de verdiep vanaf 519 000 euro.
Appartement 4de verdiep vanaf 563 000 euro.
Penthouse appartement 5de verdiep met privé zwembad vanaf 970 000 euro.