LUXE APPARTEMENT LAS COLINAS GOLFRESORT, ALICANTE

LUXE APPARTEMENT LAS COLINAS GOLFRESORT, ALICANTE

Pand ref: REAL 65770

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

102 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 395.000

Beschrijving

Ontworpen voor de luxe markt, elke woning beschikt over hedendaagse en zeer hoge specificatie afwerkingen in heel met grote ruime terrassen en elke woning heeft een eigen parkeerplaats en opslagruimte.

Deze Premium woningen in Las Colinas Golf beschikken over het allernieuwste in huis technologie, hoge kwaliteit keukenapparatuur, airconditioning, vloerverwarming in alle badkamers (optioneel in het hele pand), LED-verlichting, gemotoriseerde buitenluiken (slaapkamers), prachtig aangelegde tuinen, gemeenschappelijke ruimtes en design zwembad. Alle appartementen en villa’s in het Resort zijn verdeeld in verschillende privé gemeenschappen die omheind zijn en elk hun eigen unieke setting hebben.

Las Colinas Golf & Country Club Landinwaarts in Campoamor vind je een plek als geen ander aan de Costa Blanca; Las Colinas Golf & Country Club. Een vallei van 330 hectare paradijs. Tussen sinaasappelbomen, dennen en heuvels komt u te weten waar Las Colinas Golf & Country Club voor staat. Las Colinas biedt een aantal van de meest prestigieuze eigendommen aan de zuidkant van de Costa Blanca, een 18 holes wedstrijd golfbaan, die binnen een paar jaar verschillende prijzen heeft gewonnen, wandelpaden om te genieten van de groene sportfaciliteiten en nog veel meer. Op slechts 10 minuten rijden van Las Colinas Golf & Country Club vindt u het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard, de mooie stranden met een eigen private Beach Club.