LUXE APPARTEMENT IN HET BRUISENDE LOMAS DE CABO ROIG, ALICANTE

LUXE APPARTEMENT IN HET BRUISENDE LOMAS DE CABO ROIG, ALICANTE

Pand ref: REAL 64780

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

72,5 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 289.590

Beschrijving

VIVA LIFE BY MIRA is een luxueus en uitzonderlijk wooncomplex gelegen in Lomas de Cabo Roig, de ideale plek om u te ontspannen en ten volle van het leven te genieten. Kwaliteit, stijl, comfort en innovatie gaan hier hand in hand bij dit prachtig ontwerp van 24 ruime luxe appartementen en penthouses. Dit architecturaal pareltje zorgt voor een intiem complex waar veiligheid en privacy gegarandeerd zijn. Er is speciale aandacht besteed aan de lichtinval binnen het ganse complex, dit zorgt voor lichte open appartementen. Door de naadloze integratie tussen het terras en binnenruimte ontstaat er een meer dan bijzondere woning.

Verder geniet u van grote gemeenschappelijke ruimtes, de tuin en speelruimte rond het perceel, groot zwembad (inclusief kindergedeelte en jacuzzi) relaxruimte, BBQ, fitnessclub en coworking-ruimte, openbaar toilet en ondergrondse parkeergarage met berging.

Lomas De Cabo Roig is gelegen nabij alle faciliteiten van Orihuela Costa. Op minder dan 5 minuten rijden liggen de prachtige stranden van La Zenia, Cala Captain, Cabo Roig en Campoamor. Het grote shopping center Zenia Boulevard met 130 trendy winkels alsook verschillende golf terreinen liggen ook op 5 minuten rijden. De luchthaven van Alicante ligt op 45 minuten rijden.

Groot terras van 23,5 m2

Penthouse appartement met privé solarium van 69 m2 vanaf 460.000 euro.