LUXE APPARTEMENT BINNEN UITZONDERLIJK RESORT, FINESTRAT, ALICANTE

LUXE APPARTEMENT BINNEN UITZONDERLIJK RESORT, FINESTRAT, ALICANTE

Pand ref: REAL 62646

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

249,96 m2 oppervlakte

4 terrassen

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 409.900

Beschrijving

Mirador Hills Resort is een nieuwe ontwikkeling van slechts 20 luxe woningen, allemaal met prive-zwembaden en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Dit complex heeft een exclusieve en bevoorrechte locatie in Finestrat, dicht bij een van de meest toeristische steden van Europa: Benidorm. Dankzij deze ligging ligt het complex dicht bij alle soorten basisvoorzieningen en uitgaansmogelijkheden, waaronder allerlei winkels en restaurants. Bovendien wordt het gebied van Finestrat-Benidorm gekenmerkt door zijn goede klimaat, waardoor u bijna het hele jaar door kunt genieten van de adembenemende baaien en stranden, beroemd in heel Spanje. U kunt ook genieten van verschillende watersporten en tal van golfbanen op slechts een paar minuten van uw woning.

Deze woningen zijn omgeven door een prachtige, natuurlijke omgeving en zeer goed verbonden met de rest van de steden van de Costa Blanca, dicht bij ongelooflijke stranden, golfbanen, en alle diensten. Finestrat is een klein stadje net achter Benidorm op een bergheuvel met prachtig uitzicht op zee en uitzicht over de skyline. Het mooie strand Cala Finestrat ligt op 2 km afstand. Het winkelcentrum La Marina ligt op loopafstand en de stranden van Benidorm liggen op 5 minuten rijden.lu