LICHTRIJKE VILLA IN LEUKE OMGEVING, SAN PEDRO DEL PINATAR, MAR MENOR

LICHTRIJKE VILLA IN LEUKE OMGEVING, SAN PEDRO DEL PINATAR, MAR MENOR

Pand ref: REAL 68069

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

112,31 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 335.000

Beschrijving

Compacte vrijstaande villa op slechts 1,9 km van de standen van de Middellandse Zee en Mar Menor. Deze realisatie is omgeven door alle diensten die je nodig hebt en op slechts een korte loopafstand van het stadscentrum.

Voorzien van 3 slaapkamers en 2 complete badkamers op een perceel van minimaal 107 m2 heeft de woning als volgt deze indeling: een moderne open uitstraling waarbij de begane grond bestaat uit een woon- & eetkamer met keuken voorzien van grote openslaande ramen die vanuit de woonkamer leiden naar de patio en het zwembad. Een eerste slaapkamer met grote raampartijen die tevens toegang geven naar de patio en het zwembad en uiteraard een bijhorende badkamer. Op het 1ste verdiep bevinden zich nog eens 2 slaapkamers met toegang tot een groot terras en een hun bijhorende badkamer.

San Pedro del Pinatar is een levendige Spaanse stad in de buurt van Lo Pagán en de stranden van de Mar Menor. Er is een brede selectie van diensten, waaronder het nabijgelegen winkelcentrum Dos Mares. Maar ook in deze woonwijk is alles vlakbij, restaurants, bars … Maar ook omgeven door parken, sportfaciliteiten, verschillende golfbanen (Roda Golf, Lo Romero en La Serena Golf) en dit alles op slechts 5 minuten van de prachtige stranden van de Middellandse Zee of de Mar Menor.