LICHTRIJKE VILLA AAN VISTABELLA GOLF, ORIHUELA, ALICANTE

LICHTRIJKE VILLA AAN VISTABELLA GOLF, ORIHUELA, ALICANTE

Pand ref: REAL 69666

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

140,63 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 349.000

Beschrijving

Heerlijk rustig wonen temidden van de natuur in alle vrijheid en alle faciliteiten om u heen. Deze vrijstaande villa’s beschikken over 3 slaapkamers en 3 badkamers, gebouwd op percelen van zo’n 221 m2 en voorzien van een modern design. De villa’s hebben een zorgvuldige verdeling met veel natuurlijk licht, ruimte en comfort.

Malé Villa gelegen aan de Vistabella Golf, Orihuela. Vistabella Golf is een golfbaan en woonproject in de regio Orihuela, dicht bij Los Montesinos en San Miguel de Salinas. De kustplaatsen Torrevieja en Guardamar del Segura zijn gemakkelijk te bereiken.

Het middelpunt van Vistabella Golf is de 18-holes kampioenschapsgolfbaan. Ontworpen door voormalig European Tour professional Manuel Piñero, biedt de baan een uitdagende maar plezierige ervaring voor golfers van alle niveaus.D e lay-out bevat natuurlijke kenmerken van het landschap, waaronder waterhindernissen, bunkers en strategische plaatsing van bomen.

Naast de golfbaan biedt Vistabella Golf verschillende faciliteiten voor bezoekers en bewoners. Deze omvatten een driving range, putting green, pro shop, clubhuis en restaurant met een scala aan Spaanse en internationale gerechten. Vistabella Golf is ook een woongemeenschap, met een reeks woningen die te koop of te huur zijn. Deze omvatten appartementen, herenhuizen en villa’s, waarvan vele uitzicht bieden op de golfbaan of het omliggende platteland. Het complex is populair onder zowel permanente bewoners als vakantiegangers.