LICHTRIJKE MODERNE VILLA MET PRACHTIG UITZICHT, FINESTRAT, ALICANTE

LICHTRIJKE MODERNE VILLA MET PRACHTIG UITZICHT, FINESTRAT, ALICANTE

Pand ref: REAL 66649

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

163 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 549.000

Beschrijving

Deze moderne villa’s voorzien van een minimalistisch ontwerp, baden in licht en luxe. Elke villa is gebouwd op een perceel van ongeveer 350 m2 en zijn zeer zorgvuldig ontworpen om hun bewoners rust en comfort te bieden, dankzij de grote open lichte kamers die perfect zijn om te genieten van het buitenleven en de prachtig omliggende natuur. Er bestaat tevens nog de mogelijkheid om uw droomwoning van een ingerichte kelder te voorzien, die een invulling kan krijgen naar eigen nood en keuze.

Dit project heeft een exclusieve en bevoorrechte locatie in Finestrat, dicht bij een van de meest toeristische steden van Europa: Benidorm. Dankzij deze ligging ligt het dicht bij alle soorten basisvoorzieningen, waaronder allerlei winkels en restaurants. Bovendien wordt het gebied van Finestrat-Benidorm gekenmerkt door zijn goede klimaat, waardoor u bijna het hele jaar door kunt genieten van de adembenemende baaien en stranden, beroemd in heel Spanje. U kunt ook genieten van verschillende watersporten en tal van golfbanen op slechts een paar minuten van uw woning.

Deze woningen zijn omgeven door een prachtige, natuurlijke omgeving en zeer goed verbonden met de rest van de steden van de Costa Blanca, dicht bij ongelooflijke stranden, golfbanen, en alle diensten. Finestrat is een klein stadje net achter Benidorm op een bergheuvel met prachtig uitzicht op zee en uitzicht over de skyline. Het mooie strand Cala Finestrat ligt op 2 km afstand. Het winkelcentrum La Marina ligt op loopafstand en de stranden van Benidorm liggen op 5 minuten rijden.