LICHTRIJKE LUXE VILLA MET ZEEZICHT, BENITACHELL,ALICANTE

LICHTRIJKE LUXE VILLA MET ZEEZICHT, BENITACHELL,ALICANTE

Pand ref: REAL 67424

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

693 m2 oppervlakte

5 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 2.865.000

Beschrijving

Deze exclusieve villa bevindt zich binnen een residentieel resort te Cumbre del Sol, met name binnen de Residentiële wijk Jazmines, een exclusief gebied dat opvalt door het uitzicht op zee, de hoogwaardige infrastructuur en allen bestaande uit grote, exclusieve luxe villa’s.

Deze moderne luxe villa omvat 3 slaapkamers met en-suite badkamers, de hoofdslaapkamer is veel meer dan een slaapkamer, het is een privéruimte om te ontspannen met uitzicht op zee op uw tempo, hetzij in uw bubbelbad of op uw privé-terras. De eetkamer binnen deze villa verdient een speciale vermelding, deze ruime en lichte kamer met directe toegang tot het terras, trekt alle aandacht dankzij de kamerhoge ramen, deze kunnen volledig worden opengezet waardoor u de mogelijkheid bezit om deze naar het terras toe uit te bereiden. Zo geniet u instant van het ongelooflijk uitzicht op de zee binnen deze ruimte.

De voorzieningen van deze villa zijn eindeloos en weerspiegelen de kwaliteit en uitrusting: lift, gesloten garage voor 2 voertuigen die intern verbonden zijn met de hal, tv-kamer, domotica, wasruimte, vloerverwarming in het hele huis, infinity zwembad en grote tuin. Een prachtige plek om het hele jaar te wonen, genietend van het mediterrane klimaat en het prachtige uitzicht op zee.

Met een benijdenswaardige ligging, naast spectaculaire baaien en stranden, omgeven door natuur met een uniek gastronomisch en recreatief aanbod heeft deze omgeving alles te bieden. Makkelijke verbinding met de twee internationale luchthavens, op minder dan 100 km. Dankzij de  strategisch gelegen tussen Alicante en Valencia stad, een paradijs aan de Costa Blanca Noord.