LICHTRIJK DUPLEX APPARTEMENT, LOS BALCONES, TORREVIEJA, ALICANTE

LICHTRIJK DUPLEX APPARTEMENT, LOS BALCONES, TORREVIEJA, ALICANTE

Pand ref: REAL 64114

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

184,5 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 253.000

Beschrijving

De residentie, gelegen in een van de meest geconsolideerde urbanisaties van Torrevieja, is privé en heeft grote en gastvrije gemeenschappelijke ruimtes bestaande uit wandelgebieden, een bio-gezonde fitnessruimte, een zwembad en een speeltuin. Daarnaast heeft het een garage in de kelder, wifi en een gesloten televisiecircuit.

Als u uiteindelijk kiest voor een duplex, moet u kiezen tussen uitzicht op de lagune of de middagzon, en tussen een boven- of benedenverdieping. In beide gevallen heb je een fantastische woning die baadt in natuurlijk licht, met een ruime woonkamer die overgaat in de keuken. Steeds grote terrassen aan leefruimte.

Als uw keuze de bovenverdieping is, kunt u genieten van het uitzicht of zonnebaden op het grote solarium. En als u kiest voor de begane grond, is er een eigen kelder met terras die u kunt gebruiken als gastenverblijf, als speelkamer voor de kinderen, of gewoon als die speciale ruimte om te genieten met familie en vrienden. .. Het is aan jou!

Wat uw keuze ook is, u zult genieten van de ervaring van het leven in een exclusieve woonwijk met ruime gemeenschappelijke ruimtes voor natuurlijke recreatie, weelderige tuinen, een bio-gezonde ruimte, kinderspellen en natuurlijk 2 grote gemeenschappelijke zwembaden, een voor volwassenen en een voor kinderen.

Gelegen in Los Balcones, Torrevieja, met alle services bij de hand voor een comfortabel dagelijks leven en om te kunnen genieten van het microklimaat dat deze omgeving biedt met meer dan 300 dagen zon per jaar en zeer milde gemiddelde temperaturen. Hier is werkelijk alles aanwezig om te genieten van het leven in openlucht een heel jaar door. Aan de overkant ziet u het beschermde natuurreservaat Las Salinas dat bovendien voor het grootste deel van export van zout zorgt over heel Europa.

Appartement op begane grond vanaf 253 000 euro. Met grote terrassen en veel privacy
Appartement op 1ste verdiep vanaf 258 000 euro. Met grote terrassen en veel privacy