LICHTRIJK APPARTEMENT MET GOLF- & MAR MENOR UITZICHT, LOS ALCAZARES, MURCIA

LICHTRIJK APPARTEMENT MET GOLF- & MAR MENOR UITZICHT, LOS ALCAZARES, MURCIA

Pand ref: REAL 69836

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

86,09 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 241.295

Beschrijving

Mirador Serena Golf is een nieuw en exclusief project gelegen in Los Alcazares, een bevoorrechte omgeving van de Costa Calida op slechts enkele minuten van het strand. De residentie bestaat uit 18 appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken en ruime woon-eetkamer. De appartementen bevinden zich op verschillende niveau’s binnen de units en hebben een geheel eigen kenmerk, zo hebt u de keuzen uit een appartement op het gelijkvloers grote privé-tuinen, een appartement op het tussenverdieping met ruim terras of de penthouses met privé-solarium. Iedere woonst geniet van het prachtige uitzicht over de golf en de mooie omgeving van de Mar Menor.

Het Residencial Mirador Serena Golf ligt aan de prestigieuze golfbaan “La Serena Golf”. Deze golfbaan geniet een grote reputatie in de omgeving vanwege de meren en de vegetatie die door de baan slingeren. Water en meren zijn aanwezig op 16 van de 18 holes, maar de hele baan is zodanig ontworpen dat de golfer alternatieve strategieën heeft op elke hole. Een ander fundamenteel aspect dat het uniek maakt is dat het te voet verbonden is met het stadscentrum, iets wat bij geen enkele andere golfbaan gebeurt, en ons in staat stelt te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving zonder af te zien van de voorzieningen die Los Alcazares biedt.

De Mar Menor is een kustlagune in de regio Murcia, in het zuidoosten van Spanje. Het ligt langs de Costa Cálida, wat in het Engels “Warme Kust” betekent. De Costa Cálida staat bekend om zijn milde klimaat, met meer dan 300 dagen zon per jaar en relatief warme temperaturen gedurende het hele jaar. De Mar Menor zelf is een unieke natuurlijke omgeving, gescheiden van de Middellandse Zee door een smalle strook land die bekend staat als La Manga (De Mouw). Het is de grootste zoutwaterlagune van Europa en staat bekend om het ondiepe, warme water, waardoor het populair is om in te zwemmen, watersporten te beoefenen en therapeutische modderbaden te nemen. Het gebied rond de Mar Menor biedt prachtige stranden, charmante kustplaatsjes en mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en golfen. Toerisme is een belangrijke bedrijfstak in de regio Mar Menor en trekt bezoekers uit Spanje en het buitenland die komen genieten van de natuurlijke schoonheid, culturele attracties en recreatiemogelijkheden.

Prijzen binnen de residentie Mirador Serena golf  starten vanaf:
Gelijkvloers appartement met privé-tuin van minimaal 132 m2 vanaf 251 875 euro.
Appartement op tussenverdieping met terras vanaf 241 295 euro.
Penthouse appartement met privé-solarium van 45 m2 vanaf 276 815 euro.