PENTHOUSE APPARTEMENT AAN AZUURBLAUW MEER, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

PENTHOUSE APPARTEMENT AAN AZUURBLAUW MEER, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

Pand ref: REAL 63618

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

67,52 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 359.000

Beschrijving

Nieuw complex van 4 verschillende blokken bestaande uit appartementen met tuin, terras of dakterras gelegen vlakbij het meer op Santa Rosalia Lake and Life Resort!

Elk appartement is voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime woonkamer met open keuken. Er is keuze tussen een appartement op het gelijkvloers met eigen tuin, een appartement op een tussenverdieping met een terras of een appartement op de bovenste verdieping met terras en een dakterras. Het gehele complex is voorzien van gemeenschappelijke binnentuin met een fitness, speeltuin en een verwarmd zwembad.

Verder beschikt ieder appartement over inbouwkasten, een volledig afgewerkte keuken met alle keukentoestellen, volledig afgewerkte badkamers, binnen- en buitenverlichting en een ondergrondse parkeerplaats met berging.

Het resort is ideaal gelegen ten opzichte van veel van de 17 lokale golfbanen en is ook slechts een zeer korte rit naar de Spaanse stad Los Alcazares met zijn uitstekende zandstranden plus een grote verscheidenheid aan bars, restaurants en winkels. De nieuwe internationale luchthaven van Murcia in Corvera Murcia ligt op slechts 25 minuten afstand met de luchthaven van Alicante op iets minder dan een uur rijden.

Dit penthouse appartement is voorzien van een frontterras van 16,85 m2 en dakterras van 52,30 m2.