LAST CALL LAAGBOUW VILLA MET ZWEMBAD, CABO DE PALOS, LA MANGA

LAST CALL LAAGBOUW VILLA MET ZWEMBAD, CABO DE PALOS, LA MANGA

Pand ref: REAL 67475

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

120 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 549.900

Beschrijving

Deze nieuwbouwvilla op één niveau gelegen in het prachtige Cabo de Palos, La Manga del Mar Menor, is de laatst beschikbare binnen dit project.

De villa, op slechts 250 meter van de haven en 350 meter van zee & strand, is gebouwd volgens een hoge standaard met een modern aspect verwerkt in het ontwerp, ideaal om het hele jaar door te wonen of als vakantiehuis. Deze omvat 3 slaapkamers met ingebouwde kasten en elektrische rolluiken, 2 badkamers met vloerverwarming, een open woon- & eetkamer met aansluitend keukengedeelte inclusief keukenapparatuur, terras met buitenkeuken, wasplaats, extra toilet buiten en privé-zwembad voorzien van een pre-installatie voor warmtepomp.

Deze woning beschikt over een groot privé solarium waar u de hele dag kan genieten van de zon en nog verder kan aankleden naar eigen wil. De mediterrane tuin is voorzien van een irrigatiesysteem en brengt rust & natuur binnen dit zuiderse project.

Cabo de Palos is een 400 meter breed schiereiland, bezaaid met rustige baaien en omringd door de kristalheldere zee, een prachtige vuurtoren en een pittoreske haven. Er zijn tal van gezellige restaurants en bars, alles wat u nodig heeft is er te vinden, en het is slechts een klein eindje rijden naar La Manga Golf. Veruit één van de mooiste plekken in de provincie Murcia.