LAAGBOUW VILLA TENMIDDEN VAN GOLFBAAN, CONDADO DE ALHAMA, MURCIA

LAAGBOUW VILLA TENMIDDEN VAN GOLFBAAN, CONDADO DE ALHAMA, MURCIA

Pand ref: REAL 71149

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

110 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 290.900

Beschrijving

Mirador del Condado is een luxe nieuwbouwproject binnen het Condado de Alhama-golfresort, een populair 5-sterrenresort in de regio Mazarrón. Met een ligging op slechts een half uur van de Middellandse Zee (Puerto de Mazarrón) en de stad Murcia, is dit een ideale plek om te wonen of vakantie te vieren.

Het project omvat moderne villa’s met drie slaapkamers en twee badkamers, die allemaal direct aan de golfbaan liggen en een prachtig uitzicht op de bergen bieden. Deze woningen zijn gelegen op een steenworp afstand van alle faciliteiten van het resort, wat zorgt voor ultiem comfort en gemak.

Mirador del Condado wordt uitstekend onderhouden en heeft 24/7 beveiliging, waardoor het een veilige en aangename omgeving is. Het resort biedt een scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten, waaronder een Jack Nicklaus signature 18-holes golfbaan, 24 zwembaden, tennis- en padelbanen, een fitnessclub, voetbal- en basketbalvelden. Met zoveel faciliteiten binnen handbereik, is er altijd iets te doen.

Het commerciële centrum Al Kasar biedt een uitgebreide selectie van restaurants, bars met live muziek, terrasjes, een bakkerij, een beautysalon met kapsalon en massageruimtes, en een grote supermarkt. Bovendien kunt u diverse sport- en recreatieartikelen huren, zoals fietsen, golfattributen en zelfs een opblaasbare jacuzzi. Het golfclubhuis en het tenniscentrum hebben ook een restaurant met terras, en alles is het hele jaar door geopend.

Mirador del Condado biedt niet alleen luxe villa’s, maar ook een uitzonderlijke levensstijl met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel permanente bewoning als vakanties, dankzij de prachtige omgeving en het uitgebreide aanbod aan faciliteiten en activiteiten.