LAAGBOUW VILLA OP PRACHTIGE LOCATIE, ALTAONA, MURCIA

Costa Càlida

421.500

REAL 72233

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

144 m²

Parkeerplaats

1

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Leven met sereniteit betekent innerlijke en uiterlijke rust ervaren en deze ervaring wordt heel eenvoudig als je kiest voor ons model Villa Serenity als je nieuwe thuis. Dit buitengewone nieuwbouwhuis ligt aan de Costa Cálida in Zuid-Spanje en nodigt je uit om je onder te dompelen in de rust van een vol leven, in de prachtige regio Murcia.

Villa Serenity wordt gepresenteerd als een unieke ruimte vanwege de bevoorrechte locatie, naast het natuurpark Sierra en Carrascoy, waar je zowel binnen als buiten tot rust kunt komen. Dit exclusieve chalet heeft een ruime tuin met een verfrissend zwembad en een gezellige barbecueplaats die wordt omringd door weelderig groen en serene paden die leiden naar de majestueuze bergen. Een charmant huis dat volledig opgaat in de stilte van de omringende natuur om een volledig gevoel van welzijn en sereniteit te bieden.

Vanuit Las Vistas Altaona heeft u binnen enkele minuten toegang tot de voorzieningen van de stad en de plaatselijke stranden, evenals hoogwaardige medische voorzieningen, terwijl u geniet van rust wanneer u thuis bent. Er zijn twee luchthavens binnen een uur rijden.

Onze architecten en ontwerpers begrijpen bijzonder goed hoe een huis moet passen in de omgeving. De woningen zijn onopvallend om het landschap niet te overweldigen. Als u in uw tuin staat, krijgt u de indruk dat u zich in de bergen bevindt. De muren zijn gemaakt met een gedeeltelijk stenen gevel die een warme, natuurlijke uitstraling heeft, waardoor de structuur opgaat in de omgeving.

Onze ontwerpers hebben veel aandacht besteed aan een zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte, in lijn met moderne, Noord-Europese normen. Het U-vormige gebouwontwerp staat voor een praktische verdeling van vierkante meters en biedt maximale privacy voor buren. We gebruiken het unieke en innovatieve SISMO-bouwsysteem, dat garandeert dat uw eigendom een ​​zeer hoog rendement en een hoge akoestische en thermische isolatie heeft, met andere woorden, de temperatuur optimaal en elk geluid buiten houdend. Bovendien elimineert het andere problemen die gepaard gaan met traditionele bouwmethoden, zoals scheuren en vochtproblemen.

Onze ontwerpers hebben veel aandacht besteed aan een zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte, in lijn met moderne, Noord-Europese normen. Het L-vormige gebouwontwerp vertegenwoordigt een praktische verdeling van vierkante meters en biedt maximale privacy. We gebruiken het unieke en innovatieve SISMO-bouwsysteem, dat garandeert dat uw woning een zeer hoog energie-rendement en een hoge akoestische en thermische isolatie heeft, met andere woorden, de temperatuur optimaal houdt en het geluid buiten houdt. Bovendien elimineert SISMO andere problemen die gepaard gaan met traditionele bouwmethoden, zoals scheuren en vochtproblemen.

De binnenruimtes zijn zorgvuldig gecreëerd met een logische en comfortabele indeling, grote kamers en royale kastruimte. Binnen en buiten is geen aspect overgeslagen in de zoektocht naar een huis dat comfortabel en efficiënt wonen mogelijk maakt en uw privacy garandeert. Onze visie van is om u niet alleen een nieuw huis of een nieuwe plek te bieden, maar ook een thuis dat een positieve, gezonde manier van leven mogelijk maakt. Om dit te bereiken, hebben we villa's gecreëerd die doordacht zijn ontworpen en zeer goed zijn gebouwd. De bouw is mede bepaald op basis van de tijdloze principes van Feng Shui en de villa’s zijn ingebed in hun natuurlijke omgeving. Deze uniek villa is voorzien van een Zen Kamer, volledig tot innerlijke & spirituele rust komen is hier de boodschap. De directe omgeving van uw woning biedt diverse gemeenschappelijke tuinen, groene zones, yoga- en meditatieruimtes en een scala aan sportactiviteiten om aan een actieve levensstijl tegemoet te komen.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen