LAAGBOUW VILLA MET PRACHTIG SOLARIUM, SAN MIGUEL DE SALINAS, ALICANTE

LAAGBOUW VILLA MET PRACHTIG SOLARIUM, SAN MIGUEL DE SALINAS, ALICANTE

Pand ref: REAL 69899

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

107,32 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 349.900

Beschrijving

Ontdek Villas de la Sal, gelegen in het mooie San Miguel de Salinas. Deze 42 nieuwe huizen stralen de warmte van de mediterrane zon uit en bieden gelijkvloerse ruimte met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Elk huis heeft een ruime tuin van minstens 315 m2 en een dakterras. Binnenin is er aandacht voor detail en kwaliteit. Er bestaat de mogelijkheid om dit project uit te bouwen met een privé zwembad, vraag ons hier gerust naar zodat we deze droom samen kunnen waarmaken.

Wat deze plek zo bijzonder maakt, is de rustige sfeer weg van de drukte van het massatoerisme. Maar je bent ook niet ver van winkels, bars, restaurants en andere voorzieningen. Dit project combineert het beste van twee werelden: rust en ontspanning, maar toch dicht bij alles wat je nodig hebt en de stranden van de Costa Blanca Zuid.

San Miguel de Salinas is een stad in de provincie Alicante, in de Valenciaanse Gemeenschap van Spanje. Het ligt niet direct in de regio Costa Calida, maar het ligt er wel dichtbij en het deelt een aantal overeenkomsten op het gebied van klimaat en levensstijl. San Miguel de Salinas ligt in het binnenland, genesteld tussen de kustplaatsen Torrevieja en Orihuela Costa. Ondanks het feit dat het in het binnenland ligt, ligt het relatief dicht bij de Middellandse Zee, waardoor de stranden en kustvoorzieningen van de regio gemakkelijk bereikbaar zijn.

De stad zelf staat bekend om zijn traditionele Spaanse charme, met smalle straatjes, witgekalkte huizen en een ontspannen sfeer. Het biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland en de nabijgelegen zoutmeren. De stad heeft een mediterraan klimaat met hete zomers en milde winters, waardoor het het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming is. Nabijgelegen attracties zijn onder andere golfbanen, natuurreservaten en culturele bezienswaardigheden, die volop mogelijkheden bieden voor buitenactiviteiten en verkenning.

Samengevat, hoewel San Miguel de Salinas niet direct deel uitmaakt van de Costa Cálida, deelt het veel overeenkomsten met de kustgebieden van de regio en is het een populaire bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een voorproefje van het traditionele Spaanse leven in een prachtige omgeving in het binnenland.