LAAGBOUW VILLA BINNEN PRACHTIGE RESIDENTIE, DOS MARES, MURCIA

LAAGBOUW VILLA BINNEN PRACHTIGE RESIDENTIE, DOS MARES, MURCIA

Pand ref: REAL 71866

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

120 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 524.900

Beschrijving

Alejandra VI, Dos Mares villa N klinkt als een heerlijke plek om te wonen, waar comfort en stijl hand in hand gaan. Het feit dat alle villa’s op één verdieping zijn ontworpen, draagt bij aan het gemak en de toegankelijkheid van de woningen.

De focus op natuurlijk licht en ventilatie is een slimme zet, waardoor elke ruimte een uitnodigende en lichte sfeer krijgt. En het open keukenconcept dat naadloos overgaat in de woonkamer belooft een ruim en gezellig gevoel, ideaal voor sociale interactie en ontspanning.

Het hebben van een eigen tuin met zwembad is een echte luxe, waardoor bewoners kunnen genieten van hun eigen stukje paradijs en ontspannen in de buitenlucht. En met hoogwaardige afwerkingen zoals porseleinen vloeren, een volledig uitgeruste keuken en installatie van geleide airconditioning, wordt comfort en welzijn gegarandeerd.

De toevoeging van aluminium ramen met gemotoriseerde zonwering en LED-verlichting draagt verder bij aan het moderne en luxueuze karakter van deze villa’s. Het lijkt echt een plek waar je kunt genieten van het beste van zowel binnen- als buitenleven, omringd door alle comfort die je nodig hebt voor een heerlijk verblijf aan de Costa Cálida.

De privé tuin met zwembad en parkeergelegenheid is een welkome luxe, waardoor bewoners kunnen genieten van het buitenleven en het zonnige klimaat van de regio Murcia. En voor degenen die nog meer willen genieten van het panoramische uitzicht, bieden de villa’s met een privésolarium de perfecte ruimte om te ontspannen en tot rust te komen.

De hoogwaardige materialen en afwerkingen, zoals porseleinen vloeren en volledig uitgeruste keukens, dragen bij aan de luxe uitstraling van de villa’s. En met voorzieningen zoals luchtbehandeling via kanalen en gemotoriseerde jaloezieën, wordt extra comfort en veiligheid gegarandeerd.

De locatie van San Javier, met zijn prachtige stranden en warme klimaat, voegt nog meer aantrekkingskracht toe aan dit residentiële complex. En met gemakkelijke toegang tot recreatieve en culturele activiteiten, biedt Alejandra VI Dos Mares een ideale leefomgeving voor zowel permanente bewoning als vakantieverblijven.