LAAGBOUW LUXE VILLA OP RUIM PERCEEL, ALTAONA GOLF, MURCIA

LAAGBOUW LUXE VILLA OP RUIM PERCEEL, ALTAONA GOLF, MURCIA

Pand ref: REAL 72338

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

1 Parkeerplaats

204,93 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 740.000

Beschrijving

Villa Campo klinkt als een prachtig modern huis met een doordacht ontwerp en een sterke persoonlijkheid. Het minimalistische design creëert een ruimte die zowel imposant als toegankelijk is, met ruime kamers op één verdieping voor optimaal comfort en gemak. De open keuken nodigt uit tot sociale interactie terwijl u geniet van het prachtige uitzicht, waardoor koken een gezellige ervaring wordt voor vrienden en familie.

De directe toegang vanuit de woonkamer tot de vier slaapkamers maakt het huis zeer functioneel en biedt de mogelijkheid om te genieten van het uitzicht op de tuin of het landschap vanuit elke kamer. Het solarium op het dak lijkt een perfecte plek te zijn om te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht op de golfbaan, de omliggende bergen en het landschap in de verte.

De lage bevolkingsdichtheid en de gecontroleerde toegang tot Altaona Golf & Country Village bieden bewoners een veilige en rustige leefomgeving. Het centrale plein, de Parador, is een sociale hub waar bewoners kunnen genieten van een scala aan voorzieningen, waaronder restaurants, bars, supermarkten, een fitnessruimte en een spa, evenals sportfaciliteiten zoals tennis- en paddlebanen.

Met zijn gunstige ligging nabij het centrum van Murcia en de internationale luchthaven, biedt Altaona gemakkelijke toegang tot zowel de stad als internationale reismogelijkheden. De nabijheid van de luchthaven van Alicante opent de deur naar een breed scala aan Europese bestemmingen, waardoor Altaona een ideale plek is voor zowel permanente bewoning als vakanties.