L-VORMIGE VILLA IN IBIZA STIJL, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

L-VORMIGE VILLA IN IBIZA STIJL, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

Pand ref: REAL 62142

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

233,93 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 655.000

Beschrijving

Een exclusief project in Ibiza-stijl op een prachtig perceel gelegen in Alfaz del Pi, in het urbanisatiegebied El Arabi.
Dit betreft een gelijkvloerse woning in “L” -vorm die is opgesplitst in 2 grote ‘compartimenten’. Rechts bevindt zich de woonkamer en open keuken die beide genieten van veel natuurlijk licht door het gebruik van een groot schuifraam dat tevens de overgang van de woonruimte binnen en buiten genadeloos met elkaar laat overvloeien, zo geniet u ook van het uitzicht over het zwembad.  In het linker compartiment bevindt zich de berging, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Op het perceel is tevens de mogelijkheid om de wagen veilig achter te laten.

lfaz del Pi is een van de bekendste steden aan de Costa Blanca, vooral door zijn prachtige stranden zoals El Albir en Altea, en zijn ongerepte natuur zoals het natuurpark Serra Gelada en de Puig Campana-piek. Dit gebied is ook een paradijs voor wielrenners, met eindeloze landschappen en routes geschikt voor alle niveaus. Als u meer van golf houdt, heeft u keuze te over: De golfbanen Cayo, Villaitana en Puig Campana liggen allen vlakbij.L