Kwalitatief appartement omgeven door idyllische tuinen, zicht op zee, Orihuela Costa

Kwalitatief appartement omgeven door idyllische tuinen, zicht op zee, Orihuela Costa

Pand ref: REAL 1538

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

71,83 m2 oppervlakte

1 terras

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 190.000

Beschrijving

Prachtige woningen met 2 of 3 slaapkamers in moderne stijl met zeer grote terrassen en zicht op het gemeenschappelijke zwembad en op de zee. Een residentieel gesloten complex met luxe uitrustingen gelegen in een geprivilegieerde omgeving op slechts 5 minuten van de beste stranden van de Costa Blanca en dichtbij alle services zoals supermarkten, banken, apothekers, restaurants en de 4 befaamde golfterreinen van Orihuela Costa. Bovendien kan je door het ideale klimaat een heel jaar door watersporten beoefenen door de nabijheid van de havens, baaien en stranden. Ideaal gelegen in Los Dolses, vlakbij het shopping centrum La Zenia Boulevard!

In deze residentie werd veel aandacht besteed aan de gemeenschappelijke tuin, die een Japanse uitstraling heeft met mediterrane beplantingen en bomen, werkelijk een paradijs! Er is een gemeenschappelijk zwembad mooi geïntegreerd in de natuur en een vijver die verwarmd is om te relaxen en pootje baden.

De appartementen zijn zeer modern en zeer kwalitatief met oog op detail. De inkom heeft een binnenkoer met een boom en verlichting.

Garageplaats ondergronds inbegrepen, berging optioneel bij te kopen aan 4.000 €