KLEINSCHALIG PROJECT IN HET GEZELLIGE PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

KLEINSCHALIG PROJECT IN HET GEZELLIGE PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 64592

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

85 m2 oppervlakte

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 193.900

Beschrijving

Nieuw project van 6 bungalows in Pilar de la Horadada genaamd Residencial Marvic II.

De locatie is ideaal in Pilar de la Horadada (Alicante) op een paar meter van alle diensten en het centrum.

Dit project is gebaseerd op 6 bungalows waarvan 3 op de begane grond met twee slaapkamers en twee badkamers (1 en suite), keuken, woonkamer, parkeerplaats en patio aan de achterkant.

De andere 3 bungalows bevinden zich op de bovenste verdieping, ook met twee slaapkamers, twee badkamers (1 en suite), keuken, woonkamer, terras, parkeerplaats en solarium van tussen de 63 en 69 m2 hebben (met een barbecue met bank en wastafel/zomerkeuken)

De woningen worden opgeleverd met volledig ingerichte keukens, met meubels in het onderste en bovenste deel, met de koelkast, de oven, de inductiekookplaat, de afzuigkap en de wasmachine of vaatwasser. De pre-installatie voor airco wordt ook voorzien.

Daarbuiten zijn ook de badkamers volledig afgewerkt met meubels, scherm, spiegel, kast en vloerverwarming. Bovendien wordt het appartement ook voorzien van verlichting zowel binnen als buiten.

We hebben een gemeenschappelijke ruimte voor gebruik en plezier van de eigenaren met een zwembad, groene omgeving en douche.

Een berging wordt extra aangeboden indien gewenst aan 4000 EUR

Penthouses : 210.000 EUR met solarium