KEY READY VILLA MET VELE EXTRA’S, LOS BELONES, MAR MENOR

KEY READY VILLA MET VELE EXTRA’S, LOS BELONES, MAR MENOR

Pand ref: REAL 71657

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

328,75 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 469.950

Beschrijving

Het klinkt alsof deze villa in Los Belones, Murcia, alles heeft wat je zou verwachten van een luxe woning. De grote ruimtes, moderne keukens, en open ontwerp bevorderen een gevoel van ruimtelijkheid en comfort. De grote schuifdeuren die openen naar het privézwembad en omliggende terrassen geven een naadloze overgang tussen binnen en buiten, ideaal voor het mediterrane klimaat.

De airconditioning die via een app kan worden bediend, voegt een modern en technologisch aspect toe, waardoor u de temperatuur in de woning kan regelen waar je ook bent. Dit is vooral handig in een gebied waar de temperaturen hoog kunnen oplopen.

Met een kelder van 160 m² is er veel ruimte voor extra opslag of om het in te richten naar eigen wens, biedt flexibiliteit voor toekomstige uitbreidingen. Pre-installatie van airconditioning met een warmtepomp toont een energie-efficiënte benadering.

De locatie in Los Belones, dicht bij tapasbars, restaurants, een wekelijkse markt, en op korte afstand van stranden, maakt deze villa’s aantrekkelijk voor zowel lokale bewoners als toeristen. De nabijheid van grote steden zoals Cartagena biedt culturele en historische bezienswaardigheden, terwijl de vliegvelden van Murcia en Alicante zorgen voor gemakkelijke toegang tot nationale en internationale reizen.