KEY READY VILLA IN PRACHTIGE OMGEVING, LA HERRADA, LOS MONTESINOS

KEY READY VILLA IN PRACHTIGE OMGEVING, LA HERRADA, LOS MONTESINOS

Pand ref: REAL 67686

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

105,65 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 359.900

Beschrijving

Een woonwijk opgetrokken met lichtrijke villa’s bestaande uit 3 slaapkamers, 2 badkamer gelegen in La Herrada, Los Montesinos.

Deze villa bestaat uit 2 niveau’s. Op de begane grond vindt u een open keuken met woon- & eetkamer, een gastentoilet, een eerste slaapkamer met ensuite badkamer, op het 1ste verdiep bevinden zich 2 ruime slaapkamers en de bijhorden badkamer, dit verdiep heeft ook eigen ruim terras. Een dak solarium op de bovenverdieping maakt dit gehele plaatje af.

Daarnaast is er parkeergelegenheid op het perceel, een buitenterras op de benedenverdieping met een privézwembad. Van hierop kan u genieten van aangename momenten in de zuiderse buitenlucht met vrienden & familie.

Een paar minuten van Los Montesinos, in noordelijke richting, ligt de urbanisatie La Herrada, een rustige woonwijk. La Herrada heeft een winkelcentrum met een supermarkt en andere diensten en ligt op minder dan 5 minuten rijden van Los Montesinos. De nabijgelegen natuurgebieden en hun meren zijn ideaal voor vogels kijken, wandelen, fietsen en paardrijden.

Los Montesinos is een stad in het zuiden van de provincie Alicante. Het herbergt een groot aantal diensten, zoals restaurants, winkels, apotheken, scholen en instituten, … Het gebied heeft uitstekende verbindingen waardoor u gemakkelijk Alicante, Elche of de stranden van Guardamar en Torrevieja kunt bereiken. Het ligt op slecht 20 minuten rijden met de auto van de luchthaven van Alicante en op 15 minuten bij de prachtige zandstranden uit de regio.