KEY READY APPARTEMENT OP GOLFTERREIN, LOS ALCAZARES, MURCIA

KEY READY APPARTEMENT OP GOLFTERREIN, LOS ALCAZARES, MURCIA

Pand ref: REAL 65413

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

85,02 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 149.900

Beschrijving

Dit omvat een volledig gerenoveerd nieuwbouw project, na jaren leegstand werden deze recent gekocht door een gerenomeerd bouwbedrijf dat alle woningen voor 100% gerenoveerd heeft… nieuwe waterleidingen, nieuwe elektriciteit, nieuwe vloer- en wandtegels, nieuwe ramen, etc….Voordeel aan dit project? Het is dan ook meteen beschikbaar, dus geen maanden wachten tot je droomwoning beschibaar is. Verder wordt ieder appartement ook voorzien van een volledige airco installatie, alle keukentoestellen, alle meubels, binnenzonwering en douchescherm.

Deze woningen zijn frontlinie naar de golfbaan gericht en bieden tevens ook uitzicht op zee. De liften maken ieder verdiep makkelijk bereikbaar en een ondergrondse garage biedt ook de wagen een veilige thuishaven, berging inbegrepen. Elke unit heeft toegang tot een gemeenschappelijk zwembad en mooie gemeenschappelijke tuinen.

De eigendommen van Serena Golf bevinden zich op de perfecte locatie met gemakkelijke toegang tot de luchthaven, met het strand, de stad Los Alcazares en alle bars en restaurants op slechts 2 minuten met de taxi of 20 minuten lopen. De omgeving is een paradijs voor golfers met meer dan 15 banen op korte rijafstand.

De ontelbare diensten en activiteiten die Los Alcazares biedt, zullen uw verblijf zeer aangenaam maken, of het nu alleen voor vakantie is of voor permanente woonst. Er is een keuze uit commerciële centra, supermarkten, internationale en Spaanse tapasbars en restaurants, gezondheidscentra, samen met een fatsoenlijke busdienst die toegang geeft tot de steden Murcia en Cartagena (ideaal om te verkennen). Tijdens de zomermaanden is er een breed aanbod aan watersporten.