INSTAPKLARE VILLA MET ADEMBENEMEND ZEEZICHT, ALTEA, ALICANTE

INSTAPKLARE VILLA MET ADEMBENEMEND ZEEZICHT, ALTEA, ALICANTE

Pand ref: REAL 66065

Voorzieningen

Villa

5 slaapkamers

5 badkamers

3+ Parkeerplaatsen

417 m2 oppervlakte

1 terras

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.137.500

Beschrijving

Residentiële woning vol licht met ruime interieurs, met een unieke architectuur in een natuurlijke omgeving met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm. Een afgesloten wooncomplex met avantgardistische architectuur, met vrijstaande woningen, ieder met een exclusief ontwerp dat hen in een unieke woning verandert.

De woningen onderscheiden zich door hun natuurlijke lichtinval en grote ruimtes, voorzien van 5 slaapkamers, 5 badkamers, gastentoilet, open keuken, ruime woon- en eetkamer, terras met zwembad, barbecue, garage voor 3 wagens en een lift. Bovendien is deze villa volledig afgewerkt en ingericht wat maakt dat deze binnen zeer korte tijd de uwe kan zijn.

Altea heeft een directe toetreding naar de autopista, met Benidorm op 10 km en 50 km tot Alicante luchthaven en op 100 km van Valencia. De pittoreske kustplaats Altea heeft alle voorzieningen en vermaak van een grote stad en tegelijkertijd kunt u genieten van een open uitzicht op de natuur en het intense blauw van de Middelandse Zee, waardoor u bent ondergedompeld in een natuurlijke omgeving, het is ook de ideale plek om een weekendtje ertussenuit te zijn, een ontspannen vakantie en waarom niet om er gewoon uw thuis van te maken.