INSTAPKLAAR, BEMEUBELD APPARTEMENT, ZUIDGERICHT, GUARDAMAR DEL SEGURA

INSTAPKLAAR, BEMEUBELD APPARTEMENT, ZUIDGERICHT, GUARDAMAR DEL SEGURA

Pand ref: REAL 64515

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

95,82 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

2de hands woning

€ 239.500

Beschrijving

Met heel veel plezier, bieden we dit schitterend 3-slaapkamer appartement aan voor verkoop. Deze werd enkele jaren geleden door onze klant bij ons aangekocht, maar hij verhuist dichter naar zijn vriendin in Cartagena.

Oasis Beach XII  is een schitterend nieuwbouwproject dat uitstekend is gelegen naast een natuurgebied. Deze luxe residentie is  modern en strak afgewerkt, met hoge kwalitatieve standaarden .De appartementen zijn gelegen rond het gemeenschappelijk zwembad en  Mediterrane binnentuin.  Elk appartement heeft een ondergrondse parking. De gesloten residentie beschikt over een SPA, jacuzzi, sauna en fitnessruimte.

In de nabije omgeving van kilometers lange en brede zandstranden met blauwe vlag, restaurants, cafeetjes en een super gezellig en authentiek dorp GUARDAMAR DEL SEGURA.  Winkels en golfterreinen liggen op een boogscheut, alsook wandel- en fietsroutes in de natuurparken rondom de zoutmeren.

Oasis Beach is gelegen op 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Alicante en 50 minuten rijden van de internationale luchthaven van Murcia.

Oasis Beach, een ideale omgeving voor klein en groot. Zijn hoogwaardige afwerking en comfort maken van deze residentie een zeer goede keuze!

Voor al onze klanten die niet graag wachten tot 2024 om te genieten van de Spaanse zon, is dit een ideale keuze.

Het appartement heeft enkele extraatjes die de eigenaar zelf veranderde zoals een gezellige gashaard, dimmers op de lichten.

De derde kamer is momenteel ingericht als TV hoek maar met een groot hoeksalon met zetelbed.

Het grote terras van 24,86 m2 volledig zuidgericht waar u kan genieten van het uitzicht op het zwembad en de mooie zonsondergangen van deze regio.