Ideaal gelegen ultramoderne penthouse, Gran Alacant, Santa Pola

Ideaal gelegen ultramoderne penthouse, Gran Alacant, Santa Pola

Pand ref: REAL 1254

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

101 m2 oppervlakte

2 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 249.000

Beschrijving

Dit ultramodern gesloten residentieel project telt 10 appartementen, waarvan 6 op het gelijkvloers met riante terrassen en tuin en 5 penthouses met enorme terrassen en solarium.

De penthouse telt 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een bebouwde oppervlakte van 101 m2, 44 m2 terrassen en een solarium van 101 m2. Open concept met living, keuken en eetkamer dat overgaat naar het overdekte terras zonder drempels in een vloeiende lijn.

5 min van de prachtige stranden van EL CARABASSI, een beschermd uniek natuurlijk gebied met duinen en naaldbomen, met lange brede zandstranden met tal van activiteiten en strandbarretjes en een prachtige dijk. Vlakbij alle services voor uw comfort en gemak van uw dagelijks leven. Beleef hier uw dromen! Gran Alacant heeft het allemaal.

Deze formidabele appartementen bieden een luxueus buitenleven in een private sfeer met een prachtig gemeenschappelijk zwembad omringd door een mooie tuin. Binnenin het huis werd aandacht geschonken aan open ruimtes en heldere kleuren in natuurlijke texturen en tinten. Zeer veel lichtinval.

Op 10 min van de mondaine stad Alicante, Elche en de vlieghaven en op 5 minuten van het typisch Spaans mediterraan stadje Santa Pola met zijn haven en vele winkels en restaurants.

Prijzen vanaf 212.900 €