Ideaal gelegen ultramodern gelijkvloers appartement , Gran Alacant, Santa Pola

Ideaal gelegen ultramodern gelijkvloers appartement , Gran Alacant, Santa Pola

Pand ref: REAL 1252

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

75 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 198.000

Beschrijving

Dit ultramodern gesloten residentieel project telt 10 appartementen, waarvan 6 op het gelijkvloers met riante terrassen en tuin en 4 penthouses met enorme terrassen en solarium.

Het gelijkvloers appartement telt 2 slaapkamers en 2 badkamers. Een oppervlakte van 75 m2, 20 m2 terrassen en een tuin van 40 m2. Open concept met living, keuken en eetkamer dat overgaat naar het overdekte terras zonder drempels in een vloeiende lijn.

5 min van de prachtige stranden van EL CARABASSI, een beschermd uniek natuurlijk gebied met duinen en naaldbomen, met lange brede zandstranden met tal van activiteiten en strandbarretjes en een prachtige dijk. Vlakbij alle services voor uw comfort en gemak van uw dagelijks leven. Beleef hier uw dromen! Gran Alacant heeft het allemaal. Doorheen Gran Alacant loopt een zeer groot natuurpark: Clot Galvans wat deze omgeving prachtige uitzichten biedt.

Deze formidabele appartementen bieden een luxueus buitenleven in een private sfeer met een prachtig gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi omringd door een mooie tuin. Binnenin het huis werd aandacht geschonken aan open ruimtes en heldere kleuren in natuurlijke texturen en tinten. Zeer veel lichtinval.

Op 10 min van de mondaine stad Alicante, Elche en de vlieghaven.  Eveneens op 5 minuten van het typisch Spaans mediterraan stadje Santa Pola met zijn haven en vele winkels en restaurants.

Ondergrondse parkeerplaats en berging optioneel: 12.000 EUR