IDEAAL GELEGEN, MODERN APPARTEMENT MET MOOI UITZICHT, GRAN ALACANT

IDEAAL GELEGEN, MODERN APPARTEMENT MET MOOI UITZICHT, GRAN ALACANT

Pand ref: REAL 5486

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

91 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 355.000

Beschrijving

Dit ultramodern gesloten residentieel project zal in totaal 170 appartementen bevatten van 2 of 3 slaapkamers met een keuze tussen een gelijkvloers met terras en tuin of een boven verdiep met terras en solarium. De eerste fase hierin telt 62 appartementen verdeeld over 4 blokken. Ze zullen haast allemaal zeezicht genieten en zicht op het natuurpark Clot Galvans.

Op 5 min van de prachtige stranden van EL CARABASSI, een beschermd uniek natuurlijk gebied met duinen en naaldbomen, met lange brede zandstranden met tal van activiteiten en strandbarretjes en een prachtige dijk. Vlakbij alle services voor uw comfort en gemak van uw dagelijks leven. Beleef hier uw dromen! Gran Alacant heeft het allemaal. Deze formidabele appartementen bieden een luxueus buitenleven in een private sfeer met een prachtig gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi omringd door een mooie tuin. Er werd ook gedacht aan een speeltuin voor de kinderen en een buitenfitness voor in voorm te blijven.

Binnenin het huis werd aandacht geschonken aan open ruimtes en heldere kleuren in natuurlijke texturen. Zeer veel lichtinval. Op 10 min van de mondaine stad Alicante, Elche en de vlieghaven en op 5 minuten van het typisch Spaans mediterraan stadje Santa Pola met zijn haven en vele winkels en restaurants.

Parkeerplaats en airco geïnstalleerd inbegrepen alsook overal rolluiken. Dit appartement op de begane grond omvat 72,05 m2 aan bewoonbare oppervlakte met daarnaast een terras van 17,18 m2 en een tuin van 30,64m2.