IDEAAL GELEGEN MODERN APPARTEMENT AAN ZEE, GRAN ALACANT

Costa Blanca Zuid

330.000

REAL 61398

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

97,70 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Dit ultramodern gesloten residentieel project zal in totaal 170 appartementen bevatten van 2 of 3 slaapkamers met een keuze tussen een gelijkvloers met terras en tuin of een boven verdiep met terras en solarium. De eerste fase hierin telt 62 appartementen verdeeld over 4 blokken. Ze zullen haast allemaal zeezicht genieten en zicht op het natuurpark Clot Galvans.

Op 5 min van de prachtige stranden van EL CARABASSI, een beschermd uniek natuurlijk gebied met duinen en naaldbomen, met lange brede zandstranden met tal van activiteiten en strandbarretjes en een prachtige dijk. Vlakbij alle services voor uw comfort en gemak van uw dagelijks leven. Beleef hier uw dromen! Gran Alacant heeft het allemaal. Deze formidabele appartementen bieden een luxueus buitenleven in een private sfeer met een prachtig gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi omringd door een mooie tuin. Er werd ook gedacht aan een speeltuin voor de kinderen en een buitenfitness voor in voorm te blijven.

Binnenin het huis werd aandacht geschonken aan open ruimtes en heldere kleuren in natuurlijke texturen. Zeer veel lichtinval. Op 10 min van de mondaine stad Alicante, Elche en de vlieghaven en op 5 minuten van het typisch Spaans mediterraan stadje Santa Pola met zijn haven en vele winkels en restaurants.

Parkeerplaats en airco geïnstalleerd inbegrepen alsook overal rolluiken.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen