Ideaal gelegen gelijkvloers appartement, vlakbij strand, haven, services, La Veleta, Torrevieja

Ideaal gelegen gelijkvloers appartement, vlakbij strand, haven, services, La Veleta, Torrevieja

Pand ref: REAL 2128

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

89 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 200.000

Beschrijving

Dit gloednieuwe project kreeg onze aandacht door zijn excellente ligging op 300 m van zee, op wandelafstand van de haven en het centrum van Torrevieja. Het ligt bovendien in een klasse volle buurt van hoge standaarden.

Het dagdagelijkse leven wordt zo makkelijk als alles in de buurt is, zoals mooie stranden, shopping area’s, leuke restaurants en barretjes en alle andere mogelijke services die hiervoor nodig zijn.

U bent maar op enkele minuten van de golfclubs verwijderd van deze omgeving en op 40 km van 2 luchthavens.

Dit is de perfecte locatie om te genieten van het leven!

Het project bestaat uit 52 woningen rond een geweldige, tropische gemeenschappelijke tuin dat een zwembad voor volwassenen en voor kinderen omvat, alsook een verwarmd zwembad met jacuzzi en een spa met een sauna.

De moderne architectuur, top kwalitatieve materialen voor de afwerkingen en de bouw, maakt hiervan iets unieks voor klanten die op zoek zijn naar wat anders.

Er is een keuze tussen 2 of 3 slaapkamerappartementen op gelijkvloers met terras en tuin of penthouses met fantastische solariums. De grote ramen over de hele woning zorgen voor uitzonderlijk veel licht en een open gevoel door de fantastische indeling en de ruimte.

Installatie airco volledig inbegrepen alsook vloerverwarming in badkamers en een alarmsysteem voor een veilig gevoel! Elke woning heeft zijn eigen privaat ondergrondse parkeerplaats.

Ter plaatse kan de hele verhuur van u overgenomen worden indien gewenst aan interessante condities