HIPPER MODERNE WONING MET PRACHTIG UITZICHT, LOS ALCAZARES, MURCIA

HIPPER MODERNE WONING MET PRACHTIG UITZICHT, LOS ALCAZARES, MURCIA

Pand ref: REAL 62502

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

136,37 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 326.700

Beschrijving

Residencial Eucalipto is een luxe complex van 4 herenhuizen met privézwembad, terrassen met zomerkeuken, overdekte garage en groot solarium waar u elke dag van het jaar kunt genieten van alle uren zonneschijn.

Elk herenhuis heeft 3 slaapkamers en 3 ingerichte badkamers. Ontworpen op twee niveaus met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer. Dit project is gelegen in Los Alcázares, 800 m. ver naar het strand, omgeven door alle voorzieningen, parken, sportfaciliteiten en verschillende golfbanen.

Privé zwembad met led verlichting en douche. Keuken compleet ingericht en voorzien van oven en magnetron in zuil, ingebouwde koelkast en vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap. Verlichting: LED in het pand (eetkamer, keuken, gangen en badkamers), en ook in buitenruimtes.
Gevoerde kasten met lades, planken en kledingrekken. Volledig ingerichte badkamers met design badmeubel, toilet, spiegel en regendouche met doucheschermen. Pre-installatie voor airconditioning. Terras met zomerkeuken. Overdekte garage op het perceel.