HIPPE MODERNE VILLA IN HET BRUISENDE SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

HIPPE MODERNE VILLA IN HET BRUISENDE SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

Pand ref: REAL 62837

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

121,55 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 339.000

Beschrijving

Gelegen in een bevoorrechte omgeving, omringd door natuurlijke beschermde gebieden waar u de mogelijkheid heeft om te genieten van de harmonie van de natuur. Zonder af te zien van eersteklas diensten en voorzieningen, gunstig gelegen op loopafstand van onze residentiële huizen.

Het project is residentieel en bestaat uit 2 volledig onafhankelijke villa’s, met onverslaanbare kwaliteiten, dankzij het gebruik van eersteklas componenten. Hiervoor werd gekozen voor de knowhow, betrokkenheid en de ervaring van vertrouwde bedrijven binnen de sector met een schitterend eindresultaat om trots op te zijn. We brengen al deze aspecten naar een prachtige locatie. De positionering van de huizen die we hier bouwen is uitzonderlijk. De hoogte van het terrein garandeert een onovertroffen zicht voor onze klanten. Elk moment lijkt eeuwig te duren. Alle wensen die ooit slechts een droom waren, komen nu uit.

Eigentijds en verfijnd met een jeugdige uitstraling, dit huis is gehuld in licht en comfort. Boeiende helderheid met een subliem
architecturaal evenwicht zonder zijn functionaliteit te verliezen. Dit huis zal de persoonlijkheid en smaak reflecteren van de inwoners . Hier kan u elke dag genieten vanop uw terras van de prachtige zonsondergangen.

De ontwikkeling van Altos de San Pedro is ontstaan ​​uit de wens om elegantie en tijdloosheid in een huis te bieden. Als u op zoek bent naar een modern huis in het prachtige kustgebied van San Pedro del Pinatar, goed gelegen ten opzichte van scholen, winkels, sportcentra en openbaar vervoer… dan heeft u het gevonden. U beschikt over 3 ruime slaapkamers, 3 badkamers, privé zwembad en tuin.