HIP APPARTMENT AAN KUST, SAN JUAN DE LOS TERREROS, MURCIA

HIP APPARTMENT AAN KUST, SAN JUAN DE LOS TERREROS, MURCIA

Pand ref: REAL 66511

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

97 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 272.000

Beschrijving

Binnen deze nieuwe fase beschikken we over 2 en 3 slaapkamer appartementen met terras, tuin of boventerras en parkeerkelder. De woningen op de begane grond hebben een overdekte veranda en tuin. De eigenaren van de woningen op de eerste verdieping zullen op hun ruime terrassen optimaal genieten van de Almeriaanse zon. En degenen die geïnteresseerd zijn in een penthouse hebben ook de beschikking over een grote buitenruimte in de vorm van een boventerras met uitzicht op zee dat toegankelijk is vanaf het pand. Bovenste terrassen zijn ook voorzien van douche, elektriciteit en televisieaansluiting waar het mogelijk is om een ​​barbecue te plaatsen. Alle typen appartementen hebben een parkeerplaats in de onderbouw en ook toekomstige bewoners kunnen een berging aanschaffen.

De royale gemeenschappelijke ruimtes hebben ook een speeltuin voor kinderen binnen een gesloten veiligheidszone. Zo heeft dit complex veel te bieden: geweldige voorzieningen, een rustige locatie in een spectaculaire natuurlijke omgeving, toegang tot alle dagelijkse diensten en uitstekende sportfaciliteiten die het complex biedt.

Op loopafstand ligt het authentieke dorp San Juan de Los Terreros aan de Middellandse Zee. Deze kustplaats staat bekend als ‘La Puerta de Andalucía’ (de poort van Andalusië). Ze wordt zo genoemd omdat het dorp de grens met de Costa Cálida (regio Murcia) ligt. Het boegbeeld van deze plaats is het kasteel San Juan de los Terreros, gebouwd in 1764. Vanaf het kasteel heeft u een fabelachtig uitzicht op de omgeving en de kustlijn richting Mar de Pulpí. Op de stranden rondom San Juan de los Terreros vindt u chiringuitos (strandtentjes) waar de lokale specialiteit gegrile sardientjes niet ontbreken op de kaart.

In San Juan de Los Terreros vindt u een grote supermarkt, restaurants, weekmarkt, zandstranden en idyllische baaien. Op korte rijafstand de schitterende historische steden Águilas en Lorca. Hier kunt zeer goed winkelen, cultuur snuiven, een hapje eten of lekker slenteren door die typische smalle oude Spaanse straatjes.