HIP APPARTEMENT MET MODERN DESIGN, EL RASO, GUARDAMAR, ALICANTE

HIP APPARTEMENT MET MODERN DESIGN, EL RASO, GUARDAMAR, ALICANTE

Pand ref: REAL 65347

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

78,25 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 239.000

Beschrijving

AREA BEACH in EL RASO

Dit prachtige privé wooncomplex, bestaande uit 135 woningen met 2 of 3 slaapkamers,  is ontworpen met een minimalistisch design, voorzien van hoge kwaliteitsnormen, de moderne architectuur harmoniseert met de grote open ruimtes, de natuur en de zwembaden, het biedt dan ook een unieke en rustige sfeer.

Dit uitzonderlijke project situeert zich op een unieke locatie, grenzend aan het natuurlijke landschap van de zoutlagune, geniet van de biodiversiteit en de unieke omgeving, dichtbij de beste stranden van de Middellandse Zee.

Een Gym-Spa ruimte met uitzicht op de groene zones, verschillende zwembaden, uitzicht op de zoutlagune van La Mata, paddle tennisbaan, … het zijn allemaal extra troeven die je mag verwachten. Bovendien zijn alle terrassen gericht op het zuiden en zorgen met de grote raampartijen voor een prachtig uitzicht, veel zon en natuurlijke lichtinval. In de luxe penthouses, geniet u tevens met vrienden of familie op het volledig uitgeruste solarium, denk maar aan een geïnstalleerde buitenkeuken,  buitendouche (warm / koud water), mogelijkheid tot aansluiting jacuzzi, …

Vlakbij de grote toeristensteden Elche, Torrevieja en Allicante ligt het veel rustigere stadje Guardamar del Segura. De stad is nog vrij onbekend bij toeristen maar behoort tot een van de mooiste aan de Costa Blanca. Dit komt door de prachtige omgeving waarin de stad ligt, het gebrek aan hoogbouw, de spectaculaire stranden, de mooie parken en het enorme middeleeuwse kasteel midden in de stad. Binnen de stadsgrenzen van Guardamar del Segura liggen de drukkere stadstranden. Het Playa Centro dat midden in de stad ligt is van alle luxe voorzien en is bekroond met een blauwe vlag. Langs dit strand loopt een lange boulevard en het centrum ligt op maar een kleine 5 minuten lopen. Langs de 4km aan stranden van Guardamar del Segura loopt een uitgestrekte boulevard waar je heerlijk uit eten kan gaan of de leukste dingen kan kopen. De boulevard van Guardamar word prachtig versierd door de vele palmbomen en de mooie lichtjes die s’avonds gaan schijnen. Maar pas echt leuk is de markt die er elke week komt te staan. Hier kun je op zondag en woensdag goedkope kleding, lokaal eten, de gekste souvenirs en verse vis uit de haven kopen.

Kenmerken en prijzen variëren per appartement volgens level en oppervlakte

Inbegrepen:

Airco, verlichting, toestellen, wasmachine, elektrische rolluiken, autostaanplaats en berging

Kortom, alles behalve losse meubels, hiervoor voorzien we een korting van 15.000 eur