HIP APPARTEMENT MET TUIN AAN GOLF, CONDADO DE ALHAMA, MURCIA

Costa Càlida

185.900

REAL 62715

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

90,72 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Deze gloednieuwe ontwikkeling van hippe appartementen situeert zich in Condado de Alhama te Murcia.

Deze appartementen bevinden zich op verschillende etages die makkelijk bereikbaar zijn via de gemeenschappelijke lift. Bewoners van elk appartement kunnen genieten van de verschillende gemeenschappelijke zwembaden, berging en buitenparkeerplaats voor elk appartement. De appartementen op de begane grond hebben een tuin, de andere hebben een terras en de penthouses hebben een solarium, deze zijn allemaal met zomerkeukens uitgerust.

De twee appartementen op de begane grond hebben 3 slaapkamers en 2 volledig ingerichte badkamers en een privé tuin van zo'n 65,90 m2. Iedere woning is ontworpen met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een ingerichte keuken inclusief witgoed en een woon-/eetkamer. Bevat ook Led-verlichting zowel binnen als buiten en een aerothermische boiler. Het zwembad kan trouwens van kleur veranderende door de onderwaterverlichting dat vooral s'avonds een prachtige sfeer oplevert. De gemeenschappelijke zone is ook uitgerust met douches, ligstoelen en parasols zodat u de ganse dag kan genieten van de Spaanse zon.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen