HIP APPARTEMENT MET ONEVENAARBAAR ZEEZICHT, ISLA DE LOS FRAILES, AGUILAS

Costa Càlida

341.000

REAL 66207

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

114,66 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Dit prachtige resort op deze uitzonderlijk locatie biedt u unieke uitzichten op de Middellandse zee & de prachtige natuur richting binnenland. Tevens biedt dit project een hele waaier aan faciliteiten, zo zijn er 2 gemeenschappelijke zwembaden, een kinderbad, een outdoor fitness, een speeltuin voor kinderen, een chill-out zone om lekker te relaxen, een zone speciaal voor de huisdieren en ondergrondse parkeerplaatsen voor elk van de appartementen. De appartementen bestaan in zowel 2 als 3 slaapkamers met 2 badkamers en een privé terras waarop u kan genieten van het oneindige zeezicht.

Een uitstekende verbinding met de luchthaven van Murcia (1 uur rijden), Almería (1 uur 20 minuten) of Alicante (1 uur 40 minuten). De stad Aguilas ligt slechts op 10 minuten van het resort vandaag en is zeer authentiek en ontzettend gezellig om te vertoeven. De maagdelijke stranden bieden ontspanning voor ieders wil en bevinden zich slechts op 5 minuten. Voor de golfliefhebbers hebben we in de omgeving maar liefst 4 golfclubs waar u uw geliefde sport kan beoefenen.

 

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen