HIP APPARTEMENT IN MODERN COMPLEX, SAN JUAN, ALICANTE

HIP APPARTEMENT IN MODERN COMPLEX, SAN JUAN, ALICANTE

Pand ref: REAL 64643

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

87,81 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 392.000

Beschrijving

Binnen deze residentie vindt u uw nieuwe thuis. Op slechts 10 minuten van het strand van San Juan en met alle diensten bij de hand, heeft dit project woningen met 1 tot 4 slaapkamers alle troeven in handen. Zo genieten deze appartementen van grote terrassen, optionele garage en berging mogelijk. Deze urbanisatie is ontworpen om te genieten van de gemeenschappelijke ruimtes met clubhuis, fitnessruimte en zwembad.

Vanuit uw nieuwe woning is het zeer makkelijk om een ​​ontspannen duik in de zee te nemen, aangezien u in slechts enkele minuten lopen aan de Middellandse Zeekust bent. Alles, zonder de nabijheid van het centrum van Alicante op te geven: met de auto zijn alle diensten van de stad binnen 15 minuten binnen handbereik.

San Juan heeft een mooie oude binnenstad, authentieke haven, een lang zandstrand, kleine baaitjes, mooie bergen, natuur en hippe strandtentjes. Deze nieuwbouw appartementen zijn gelegen in een gemeente die zich inzet voor de kwaliteit van het leven. SAN JUAN is de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl zonder afstand te doen van het gemak van het hebben van alle nodige diensten gewoon bij u om de hoek.