HIP APPARTEMENT BIJ KUST MET ROOFTOP ZWEMBAD, TORREVIEJA, ALICANTE

HIP APPARTEMENT BIJ KUST MET ROOFTOP ZWEMBAD, TORREVIEJA, ALICANTE

Pand ref: REAL 71206

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

67,40 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 324.000

Beschrijving

Dit nieuwe luxeproject in Torrevieja, een prachtige kustplaats aan de Costa Blanca, biedt een uitgelezen kans om te genieten van een comfortabele en stijlvolle levensstijl op slechts 200 meter van het populaire Los Locos-strand. De appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers zijn ontworpen met een eigentijds en open concept dat zorgt voor een lichte en luchtige sfeer. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken die dit project aantrekkelijk maken:

  • Hoogwaardige afwerking en inrichting: De appartementen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen, waaronder grote porseleinen tegelvloeren, LED-verlichting, en vloerverwarming in de badkamer. Deze elementen zorgen voor een luxe en comfortabele leefomgeving.
  • Modern design: De open lay-out van de appartementen creëert een gevoel van ruimte en licht. De grote ramen met geluidsreductie zorgen voor een rustige woonervaring, terwijl het terras ideaal is om te genieten van de mediterrane zon.
  • Rooftop faciliteiten: Een van de meest opvallende kenmerken van dit project is het zwembad op het dak, dat een panoramisch uitzicht biedt op de zee. Daarnaast is er een sauna en een chill-out ruimte, waardoor bewoners kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht.
  • Ondergrondse parkeergelegenheid en berging: Er is een optie om een ondergrondse parkeerplaats en een ruime berging aan te schaffen, wat handig is voor het opbergen van persoonlijke spullen en het veilig parkeren van auto’s.
  • Geweldige locatie: De locatie van het project is ideaal, met het strand van Los Locos op slechts 200 meter afstand. Torrevieja staat bekend om zijn prachtige kustlijn, bruisende sfeer en brede scala aan voorzieningen, waaronder restaurants, winkels en recreatiemogelijkheden.

Dit project biedt een perfecte combinatie van luxe, comfort en gemak. De aandacht voor detail in het ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken deze appartementen een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een modern, stijlvol huis dicht bij het strand. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een permanent verblijf of een investeringsmogelijkheid, dit project in Torrevieja biedt alles wat je nodig hebt voor een aangenaam en ontspannen leven aan de kust.

Prijzen voor deze appartementen starten vanaf:
Appartement op 1ste verdiep vanaf 348 890 euro.
Appartement op 2de verdiep vanaf 324 000 euro.
Appartement op 3de verdiep vanaf 345 000 euro.
Appartement op 4de verdiep vanaf 417 890 euro.
Appartement op 5de verdiep vanaf 465 000 euro.