HEDENDAAGS APPARTEMENT VLAKBIJ HAVEN, DENIA, ALICANTE

Costa Blanca Noord

290.000

REAL 9698

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Woonoppervlakte

97,34 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Marina Real Denia laat u genieten van prachtige nieuwbouw appartementen op slechts 500 meter van het strand, de jachthaven en het centrum. U hebt de keuze uit verschillende oppervlakten en verschillende aantal slaapkamers, maar bij allen kan u gebruik maken van de uitstekende gemeenschappelijke ruimtes. Als surplus is ieder appartement voorzien van een garage en een berging.

In residentie Marina Real Denia heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik: scholen, winkels, markten, gezondheidscentra, enz. U kan makkelijke gebruik maken van het openbaar vervoer of met de eigen wagen naar de andere steden via de nabijgelegen autostrades.

De uitstekende ligging geeft u toegang tot het strand zonder de auto te hoeven nemen. In slechts 5 minuten wandelen ben je aan het water om een verfrissende duik te nemen in de Middellandse Zee.  Maar ook binnen de urbanisatie kan je een aangename dag doorbrengen aan het gemeenschappelijke zwembad.  Waar ook de allerkleinsten kunnen genieten van het kinderbad of de speeltuin.

Denia was niet voor niets jarenlang de geliefde badplaats bij menig zonnekloppers en levensgenieters.  Er is echt voor ieders wat wils en genieten is een must in deze streek. Of je nu houdt van hippe bars en prachtige jachten of pittoreske oude visserswijken, in Denia kan u werkelijke van alles genieten.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen