HEDENDAAGSE DUPLEX OP 800 M VAN STRAND, ZEEZICHT, GUARDAMAR, ALICANTE

HEDENDAAGSE DUPLEX OP 800 M VAN STRAND, ZEEZICHT, GUARDAMAR, ALICANTE

Pand ref: REAL 62256

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

97,50 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 396.000

Beschrijving

Royal Park Sea is een setting van schakelwoningen met 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers met de mogelijkheid van verschillende indelingen, met ruime terrassen en eventueel een solarium op de bovenste verdieping.  Een modern en functioneel ontwerp gebaseerd op comfort met brede open ruimtes om van te genieten. Alle woningen zijn voorzien van een autostaanplaats in de ondergrondse garage.

Ruime en moderne indeling met open keuken, woon- en eetkamer. Er is een gemeenschappelijk zwembad in de urbanisatie. Residencial Royal Park Sea, ligt op 800 meter van het strand in Guardamar de Segura. Vlakbij de dennenbossen en de stranden, met de nadruk op het winkelgebied met alle nodige diensten naast de residentiële. De stad biedt een uitstekende gastronomie, met een ruime keuze aan bars en restaurants in de straten en lanen die lokale gerechten verkopen.

Geniet van uw vrije tijd in de lokale streek met natuurparken en recreatiegebieden die ideaal zijn voor gezinnen en kinderen.
Guardamar wordt gekenmerkt door het behoud van de charme van de kustplaatsen aan de Middellandse Zee. Guardamar onderscheidt zich door zijn stranden, met een uitbreiding die zich uitstrekt van La Marina tot La Mata, en een totale afstand van ongeveer 11 kilometer. De lokale markt, Mercadillo de Guardamar, wordt elke zondag gehouden en wordt gekenmerkt door een intieme sfeer. Guardamar, heeft ook een uitstekende verbinding met Alicante en Torrevieja, de luchthaven van Alicante ligt op slechts 30 minuten afstand.