HEDENDAAGS APPARTEMENT MET PRACHTIG UITZICHT , BALCON DE FINESTRAT

HEDENDAAGS APPARTEMENT MET PRACHTIG UITZICHT , BALCON DE FINESTRAT

Pand ref: REAL 66413

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

83,74 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 294.000

Beschrijving

Dit nieuwe wooncomplex omvat in de eerste fase 30 appartementen en 14 huizen, in de urbanisatie Balcón de Finestrat, dichtbij van de baai van Finestrat en de stranden van Benidorm.

De appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers, en de huizen met 3 slaapkamers en 3 badkamers, zijn zorgvuldig ingedeeld en genieten van prachtige uitzichten op de gemeenschappelijke ruimtes met zwembaden en privé tuinen, de natuurlijke omgeving, de skyline van Benidorm en sommige woningen ook met uitzicht op zee. Alle woningen zijn voorzien van een eigen buitenparkeerplaats en private berging. De appartementen hebben een gemeenschappelijk zwembad. Bij de huizen is een privézwembad optioneel.

Dit nieuwe project te Finestrat geniet van een rustige omgeving, met een makkelijke verbinding met andere steken rondom en vlakbij Benidorm, prachtige stranden en de Puig Campana golfbaan. Alle voorzieningen liggen op een paar kilometer van El Balcón de Finestrat: winkelcentrum La Marina, restaurants, supermarkten, scholen, apotheken en banken, enz.

Dit voorbeeld aan deze prijs heeft maar liefst een terras van 53 m2