HALFVRIJSTAANDE WONING MET PRIVE ZWEMBAD, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

HALFVRIJSTAANDE WONING MET PRIVE ZWEMBAD, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

Pand ref: REAL 70512

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

124,15 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 329.000

Beschrijving

Met trots presenteren wij het unieke en exclusieve project – Villas Joblán, gelegen in San Pedro del Pinatar, Murcia. Deze woningen belichamen niet alleen wonen, maar ruimtes waar design, comfort en kwaliteit samenkomen voor een buitengewone levensstijl. Elke van de twee halfvrijstaande woningen beschikken over 3 slaapkamers en 3 badkamers, met als opvallend kenmerk een privézwembad, compleet met een buitendouche – een ware oase voor warme dagen. Voor ultiem gemak beschikt elke villa ook over een eigen parkeerplaats.

Een van de hoogtepunten van deze huizen is het solarium, voorzien van een zomerkeuken met drie modules, een granieten aanrechtblad en een gootsteen met zowel warm als koud water. Wat betreft airconditioning is elke woning voorzien van pre-installatie per verdieping en een binnenverdeling via kanalen in een verlaagd plafond.

Deze halfopen huizen bieden een unieke kans voor wie op zoek is naar een huis van superieure kwaliteit, in de nabijheid van het strand.

San Pedro del Pinatar, een kustplaats aan de Costa Cálida, geniet van een uitzonderlijke locatie – de kusten worden omringd door zowel de Mar Menor als de Middellandse Zee, wat uniek is aan de Spaanse Levantijnse kust. Met het warme klimaat, gemiddelde temperaturen van 18 graden gedurende het hele jaar en meer dan 315 dagen natuurlijk licht, is deze prachtige gemeente Murcia een ideale plek voor zowel vakanties als permanente verblijven.