HALFVRIJSTAANDE WONING BINNEN PRACHTIG GOLFRESORT, LA FINCA, ALICANTE

HALFVRIJSTAANDE WONING BINNEN PRACHTIG GOLFRESORT, LA FINCA, ALICANTE

Pand ref: REAL 63501

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

163,62 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 495.000

Beschrijving

Deze halfvrijstaande woningen bevinden zich in La Finca Resort en maken deel uit van de Mar Egeo Residential. Deze woningen bestaan uit 2 verdiepingen, eventueel te verruimen met een kelder. De begane grond heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken met ontbijtbar en woonkamer met toegang tot de buitenruimte. Boven is er een slaapkamer met badkamer en toegang tot het solarium.

Deze nieuwbouwwoningen liggen in een rustige omgeving, met een grote verscheidenheid aan diensten en uitstekende wegverbindingen. Slechts 5 minuten rijden naar het dorp Algorfa, 15 minuten naar de prachtige zandstranden van Guardamar del Segura en 30 kilometer van de internaltionale luchthaven van Alicante.

La Finca Golf and Spa Resort biedt een groot aantal faciliteiten en diensten in een luxe omgeving. Naast golf kan er ook genoten worden van van spa- en wellness faciliteiten, restaurants, een zwembad, tennisbanen,… Andere winkels, bars, restaurants, banken en diensten bevinden zich op wandelafstand van het domein.

La Finca is een exclusieve woonwijk die zich uitstrekt rond de gelijknamige golfbaan La Finca Golf. La Finca een paradijs aan de Costa Blanca met twee 18-holes golfbanen, een vijfsterrenhotel met een spa, sportfaciliteiten (tennisbaan, paddletennis, fitnessruimte, enz.) en verschillende restaurants voor de meest veeleisende fijnproevers. Geniet van lichte kamers met grote terrassen en uitzicht op de golfbaan, het zwembad of de tuinen, en profiteer van ons vrijetijds- en gastronomische aanbod. Hier vermenigvuldigt de tijd zijn waarde.

Huis is 108,62 m2 en kelder is 55 m2