HALFOPEN WONING VLAKBIJ BERGEN EN KUST, BUSOT, ALICANTE

Costa Blanca Noord

259.000

REAL 65467

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Huis

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

139 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

2

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

De woningen met 2 slaapkamers en 2 badkamers bevinden zich op één verdieping en de woningen met 3 slaapkamers op twee verdiepingen, waarbij de meeste kamers (woon/eetkamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers) zich op de begane grond bevinden voor het gebruiksgemak. Ze hebben ook grote ramen, waardoor ze erg licht zijn. De villa's zijn ontworpen met verschillende oriëntaties: zuid, west en oost. Dit is een groot voordeel, omdat u kunt kiezen wanneer uw huis meer licht krijgt zonder dat uw dagelijks leven eronder lijdt. Ook onderscheiden zij zich door hun tuinen en terrassen, zowel overdekt als onoverdekt, ideaal om er naar eigen behoefte van te genieten. Er bestaat tevens de mogelijkheid om in de privétuin een zwembad te laten installeren, vraag ons gerust naar meer details hierover.

Koel af in het gemeenschappelijke zwembad met tuin, ideaal om te genieten tijdens de warme lente- en zomermaanden met uw vrienden en familie of om te ontspannen in een natuurlijke en rustige omgeving.

Busot is nog een echt Spaans dorp. in de smalle straten van het oude centrum lijkt de tijd te hebben stilgestaan en dat terwijl Busot slechts 10 minuten van de kust ligt. Op een steile rots boven het dorp ligt een oude kasteelruïne en vanaf de kruisweg heeft men een schitterend uitzicht over de omgeving. In het dorp zijn de dagelijkse winkels voorhanden, denk maar aan de bakker, de slager, apotheek ... Voor de grote winkelcentra rijdt je een kwartiertje richting Alicante.

De meest bezochte bezienswaardigheid van Busot wordt gevormd door de prachtige druipsteengrotten 'Cuevas de Canelobre', ook voor de fietsers liggen hier mooie uitdagingen dankzij de prachtige natuur. Dichtbij liggen trouwens 2 prachtige golfbanen: Golf Bonalba en Alicante Golf.

 

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen