HALFOPEN VILLA NABIJ STRAND EN HAVEN, LOS NIETOS, MURCIA

HALFOPEN VILLA NABIJ STRAND EN HAVEN, LOS NIETOS, MURCIA

Pand ref: REAL 70601

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

128,49 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 359.900

Beschrijving

Wat een opwindend project! Residencial Carrizo Beach in Los Nietos, Murcia, biedt 6 villa’s met 3 slaapkamers en 3 badkamers, elk ontworpen met elegantie en functionaliteit in gedachten.

Deze exclusieve huizen hebben prachtig ontworpen interieurs, met volledig uitgeruste keukens inclusief apparatuur en badkamers voorzien van verlichte wastafelmeubels. De slaapkamers zijn voorzien van gevoerde kasten met laden, en elke woning heeft pre-installatie voor airconditioning via kanalen.

Buiten zijn de villa’s niet minder indrukwekkend, met een privézwembad en een ruim solarium met zomerkeuken, zodat bewoners het hele jaar door van de zon kunnen genieten. Bovendien zijn de huizen uitgerust met zonnepanelen, wat zorgt voor duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Los Nietos is een charmant kustdorp gelegen aan de Mar Menor, een prachtig zoutwatermeer dat gescheiden is van de Middellandse Zee. Het dorp biedt prachtige stranden en een ontspannen sfeer, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel toeristen als de lokale bevolking, vooral tijdens de zomermaanden. Met voorzieningen zoals restaurants, bars en winkels, is Los Nietos een heerlijke en handige plek om te genieten van het leven aan de kust.