GESCHAKELDE WONING MET PRIVAAT ZWEMBAD VLAKBIJ KUST, LOS ALCAZARES, MURCIA

GESCHAKELDE WONING MET PRIVAAT ZWEMBAD VLAKBIJ KUST, LOS ALCAZARES, MURCIA

Pand ref: REAL 67192

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

151 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 389.900

Beschrijving

Residentie Villas Qala, is een nieuwbouwproject van halfopen woningen met een modern design ontwerp voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers. Deze woningen kunnen optioneel nog volledig afgewerkt worden met een dakterras en een privé zwembad naar eigen believen.

Dankzij de ruime percelen geniet u van een aanzienlijke, private tuin aan uw woning. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden om een privézwembad in de tuin aan te leggen, dit maakt van villa Qala een adembenemend pareltje. Binnen het eigen perceel is er ruimschoots voldoende plaats om een parkeergelegenheid te voorzien.

Villas Qala ligt naast het stadscentrum, de Serena golfbaan en de prachtige stranden van Los Alcazares. Op loopafstand van de zee en alle voorzieningen, op minder dan 30 minuten naar de luchthaven. Los Alcázares is een gemeente en stad gelegen aan de westkant van de Mar Menor, een grote zoutwaterlagune in de regio Murcia, in het zuidoosten van Spanje.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van Los Alcázares:
Mar Menor: Een van de belangrijkste attracties van Los Alcázares is de nabijheid van de Mar Menor, een unieke kustlagune die van de Middellandse Zee wordt gescheiden door La Manga, een smalle landstrook. Het ondiepe, warme water van de Mar Menor maakt het een ideale plek voor verschillende watersporten.
Stranden: Los Alcázares heeft verschillende zandstranden langs de Mar Menor, die een ontspannen omgeving bieden om te zonnebaden en te zwemmen. De stranden staan bekend om hun kalme en ondiepe water.
Promenade: De stad beschikt over een pittoreske boulevard langs de Mar Menor, die een aangename omgeving biedt om te wandelen, fietsen of te genieten van de lokale keuken in de vele restaurants en cafés.
Golfbanen: In de regio liggen verschillende golfbanen, waardoor het een populaire bestemming is voor golfliefhebbers. Golfresorts en golfbanen in de omgeving trekken zowel lokale bewoners als toeristen.
Historische bezienswaardigheden: Los Alcázares heeft historische bezienswaardigheden, waaronder de 18e-eeuwse kerk van Nuestra Señora de los Remedios en het Archeologisch Museum Los Alcázares, die de geschiedenis van het gebied laten zien.
Festivals: De stad organiseert het hele jaar door verschillende traditionele festivals en evenementen, waardoor bezoekers de plaatselijke cultuur en gebruiken kunnen ervaren.
Woon- en toeristische bestemming: Los Alcázares is een populaire bestemming geworden voor zowel inwoners als toeristen en biedt een mix van traditionele Spaanse charme en moderne voorzieningen.
Of je nu geïnteresseerd bent in watersporten, ontspanning op de stranden, het verkennen van historische locaties of genieten van de lokale keuken, Los Alcázares biedt een divers scala aan activiteiten voor bezoekers.