GEZELLIGE, MODERNE VILLA OP HET FANTASTISCHE LA FINCA RESORT, ALICANTE

GEZELLIGE, MODERNE VILLA OP HET FANTASTISCHE LA FINCA RESORT, ALICANTE

Pand ref: REAL 67651

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

103,70 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 357.000

Beschrijving

Deze nieuwe villa’s SEA binnen de prachtige residentie OASIS VILLA’S zullen een mooie woongelegenheid bieden bestaande uit 34 onafhankelijke chalets. Elke villa telt 3 slaapkamers en 2 badkamers met het beste exterieur- en interieurdesign. Een woning gelegen op een ruim perceel.

Een grote open keuken en woonkamer met grote ramen van plafond tot vloer met uitzicht op het grote terras, tuin met prive zwembad. Bovendien kan u genieten op het geweldige solarium van de prachtige omgeving.

Deze bekende bouwer gaat door met het bouwen van woningen met de beste kwaliteitsnormen en gaat met deze nieuwe promotie nog een stap verder, met het creëren van luxe woningen die op de beste manier zijn aangepast aan de mediterrane omgeving om een unieke ruimte te creëren met bevoorrechte uitzichten. Ervaar OASIS VILLA’S in Algorfa, in het hartje van LA VEGA BAJA.

Als je denkt ‘waarom kiezen voor La Finca?’ – Hier een beetje uitleg over het resort-

LA FINCA GOLF RESORT is gebouwd door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in de omgeving, Quara. De golfbaan werd geopend in 2002 en is een echte must be geworden voor spelers van alle niveaus. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan lopen, wilde dieren en een aantal geweldige uitzichten, plus de belangrijkste hole (5th hole), dat is een par 5 met een eiland green. Je denkt misschien ook hoe dicht is La Finca bij alles, vooral als je geen golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels, plus het ligt op slechts een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorpje Algorfa dat een meer Spaanse uitstraling heeft met zijn plaatselijke jaarlijkse festiviteite. De luchthaven van Alicante ligt slechts op 0 min rijden en de kust zowel Guardamar als La Zenia liggen slechts op 18 min rijden.

Zwembad is 20.000 eur all in